tag:blogger.com,1999:blog-6192425071678824220.post7641167385057981110..comments2024-03-20T08:42:59.654+01:00Comments on Eiden's Hage: Biff tartar-røreEidenshagehttp://www.blogger.com/profile/06565001370435173886noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6192425071678824220.post-50436676042113171192012-12-21T14:28:31.251+01:002012-12-21T14:28:31.251+01:00Ja jeg er jo litt skeptisk til rått kjøtt selv. Nå...Ja jeg er jo litt skeptisk til rått kjøtt selv. Når det gjelder vilt er jeg tilbøyelig til å si at skal jeg spise vilt rått vil jeg helst slakte dyret selv. Men vi er vel litt hysteriske sånn i bunn og grunn. ;-) <br />Rå kjøttdeig er snadder, ble veldig fascinert av min lille egenkomponerte rett. Rå kjøttfarse fra kalver noe jeg anbefaler, larsastova økologisk kjøtt fra granvin er den vakreste kjøttfarsen jeg har sett. Skulle ønske jeg hadde slakter i nærheten, men det er jo litt spennende med matjakt også.<br />Ha ei strålende jul Yngvild :-)Eidenshagehttps://www.blogger.com/profile/06565001370435173886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6192425071678824220.post-10411645611624722542012-12-21T00:09:35.807+01:002012-12-21T00:09:35.807+01:00Tartar har jeg aldri prøvd. Har vel vært litt skep...Tartar har jeg aldri prøvd. Har vel vært litt skeptisk til rått kjøtt, men carpacio er jo så godt så jeg må nesten prøve meg på dette også!<br />God jul! :)<br />Hilsen YngvildYngvildhttp://www.familieoghelse.nonoreply@blogger.com