Det er alltid litr stas når man kan begynne å høste vårens første skudd og spirer fra Hagen. Gressløken er en tidlig traver og alltid en glede når søndagsfrokosten består av eggerøre med masse gressløk . Et kjekt barndomsminne. Hvor jeg kommer ifra er det en liten håg som jeg alltid har lekt mye som barn. Der vokste gressløken tidlig tidlig på våren. Og jeg og farfar brukte å gå turer ned til hågen for å spise litt gressløk og jeg spurte og gravde om alt og han svarte så godt han kunne :-)
For innhøstingen sin del var det alltid viktig å springe ned til hågen med saks og pose og høste så mye som mulig før pappa skulle begynne møkkerkjøringen. Det kunne bli hysteriske tilstander for ei lita frøken opptatt av matauk også i sine spede barndomsår. Tidlig krøkes for matglad entusiast skal bli :-)
Gressløk tåler fint fryseren, klipp den opp og frys . Smaken sitter bedre enn ved tørking synes jeg .
Herlig, den har begynt å komme her også, men trenger litt mer tid :)
SvarSlettDen som venter på noe godt venter ei forgjeves :D
Slett