Jeg synes denne var så salt at den var uspiselig, smakte helt annerledes enn den pasteuriserte cour de lion-brien som jeg har pleid å spise. Kanskje det var noe galt med den..?
Det var snodig, har selv aldri reagert på at den var salt. Heller ikke saltere enn andre brier. Men jeg har opplevd at mykost som jeg har åpnet og latt ligge en stund , får et saltere preg når de tørker litt inn, kanskje din ostebit bar gammel ?
Brie de meaux er suuupergodt. Fant det tilfeldigvis på nærmeste supermarked da jeg var på besøk i England, og har vært hekta siden!
SvarSlettJa dette er en stor favoritt! Og jeg gledes over tilgjengeligheten, hurra! :-)
SlettMmmm, denne er ofte på kort visitt i mitt kjøleskap (blir fort spist stakkar ;)....)
SvarSlettHehe, kjenner til problemet ;) ( snakker vi luksusproblemer eller ....)
SlettÅja! Denne er vidunderlig :-D
SvarSlettHilsen kåltanta
SlettRett og slett vidunderlig :-)
SlettGrottelagret gruyere og noen blåmuggoster er også upasteuriserte :)
SvarSlettJeg synes denne var så salt at den var uspiselig, smakte helt annerledes enn den pasteuriserte cour de lion-brien som jeg har pleid å spise. Kanskje det var noe galt med den..?
SvarSlettDet var snodig, har selv aldri reagert på at den var salt. Heller ikke saltere enn andre brier. Men jeg har opplevd at mykost som jeg har åpnet og latt ligge en stund , får et saltere preg når de tørker litt inn, kanskje din ostebit bar gammel ?
Slett