lørdag 20. oktober 2012

Hjemmelaget fish'n'chips


Når madammen er borte danser husfar på kjøkkenet, og da blir det laget mat på slikt vis som madammen er skeptisk til. Frityrsteking er jo ikke det mest helsefremmende man kan spise, men matglede og skaperglede overgår sunnhetsskepsisen når det er lenge imellom hver gang.
Dette måltidet ble servert en skikkelig guttekveld, og det falt i veldig god jord hos middagsgjestene. Det skal også sies at det var første gang husfar skulle lage fiskemåltid, og han landet med 20 i stil.

Fisken er fra bømlafjorden tenker jeg, og potetene fra eget land. Frityrrøren var laget av Frydenlund fatøl, ramsløkpulver, hvetemel og salt?  Frityroljen og den prosessen hopper jeg glatt over . Ble servert med salsa fremstilt ved melkesyregjøring og hjemmelaget, fermentert krydra ketchup og rømme. Servert med Frydenlund fatøl til. En fiskehøydare av de sjeldne, og skikkelig guttemat.

Jeg er stolt av mannen min. <3



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar