Mums, ser godt ut. Egenkomponerte kjeks i tillegg?
Sitter å mumser i meg fenalår som jeg fikk til sent i posten i dag...kostet riktignok en liten formue så neste gang tror jeg at jeg skal gjøre et forsøk på å lage et selv. Har jo to lår fra villsau i frysern. Ha en fin kveld:-)
Kan desverre ikke skryte på meg egenkomponert kjeks. Men det BØR man jo få til en gang. De kjeksene der var svenske, basert på surdeig med karve i. Elsker karve, dertil akevittelsker og karve vokser vilt på øya mi nordpå. Karve skal jeg prøve å spre ut på landet, er skikkelig koselig med viltvoksende nyttevekster.
Det høres ut som du har fått deg riktig godt mumsesnadder. Hvor fikk du tak i fenalåret? har lyst til å få meg et til jul. Snadder. Og en av de sterke norske tradisjonene, så det bør være greit å få til til jul. Eller, er det nok tid? Godt resultat tror jeg du får uansett :-)
Mums, ser godt ut. Egenkomponerte kjeks i tillegg?
SvarSlettSitter å mumser i meg fenalår som jeg fikk til sent i posten i dag...kostet riktignok en liten formue så neste gang tror jeg at jeg skal gjøre et forsøk på å lage et selv. Har jo to lår fra villsau i frysern. Ha en fin kveld:-)
-Guro
Kan desverre ikke skryte på meg egenkomponert kjeks. Men det BØR man jo få til en gang. De kjeksene der var svenske, basert på surdeig med karve i. Elsker karve, dertil akevittelsker og karve vokser vilt på øya mi nordpå. Karve skal jeg prøve å spre ut på landet, er skikkelig koselig med viltvoksende nyttevekster.
SlettDet høres ut som du har fått deg riktig godt mumsesnadder. Hvor fikk du tak i fenalåret? har lyst til å få meg et til jul. Snadder. Og en av de sterke norske tradisjonene, så det bør være greit å få til til jul. Eller, er det nok tid? Godt resultat tror jeg du får uansett :-)