søndag 21. april 2013

Nyåpnet brie fra Kãserebellen

En morgen som starter med nyåpnet brie fra de høye alper, brakt til mitt matbord via tidsporten og snille engler som organiserer, DET er en fin morgen det. Med grytebrød av surdeig og fårepølse fra Evanger og litt akasiehonning, da er livet fint å leve.

1 kg med upasteurisert brie, hvordan i all verden skal to tusseladder få spist opp dette før den får føtter og går ut av seg selv? Vel, med dagens inntak som mal så kommer denne osten til å være borte på 5-6 serveringer. Store oster i hjulsform appellerer virkelig til denne damen. Selve osten kommer som nevnt fra Alpene, vårt kjære Kaserebellen som produserer på melk fra gressende kyr. Med friskt vann fra isbreer og alpeurter, så er denne osten en nytelse for øyet, ganen og ernæringen. Tidsporten er stedet.





1 kommentar:

  1. Nam, ja ingen problemer å få spist opp godsakene her i heimen heller! :)

    SvarSlett