http://eidenshage.blogspot.no/2012/11/hjemmelaget-leverpostei-sunnere-for.html?showComment=1377792052187 Denne oppskiften smuldrer ikke, men vil man lage den uten hvitsaus som jeg føler gjør mye for bindingen, så kan man bruke arrowroot og egg. Dessverre har leverposteiene en tendens til p smuldre, men jo bedre blendet dess mindre smuldring, :-)
Namnam! :D
SvarSlettHar du oppskrift? Prøvde meg på en leverpostei her for noen uker siden. smaken ble god, men konsistensen ble litt tørr, smuldrete. Noen råd?
SvarSletthttp://eidenshage.blogspot.no/2012/11/hjemmelaget-leverpostei-sunnere-for.html?showComment=1377792052187
SlettDenne oppskiften smuldrer ikke, men vil man lage den uten hvitsaus som jeg føler gjør mye for bindingen, så kan man bruke arrowroot og egg. Dessverre har leverposteiene en tendens til p smuldre, men jo bedre blendet dess mindre smuldring, :-)