onsdag 19. august 2015

Jeg er allergisk mot syting. Jeg vil bli soppkontrollør

Idag fikk jeg velkomstpakke fra sopp og nyttevekstforeningen. Jeg meldte meg inn som en motreaksjon på alt gnålet over at soppkontrollen ble lagt ned i år. Eller for å presisere; foreningen mistet enda mer av sine tilskudd, og ville heller bruke budsjettet sitt på aktiviteter for egne medlemmer. Høres det så urimelig ut? Nei det gjør det ikke, og siden jeg vil være med på moroa så meldte jeg meg inn. 400 kr i året koster det og man får magasinet sopp og nyttevekster fire ganger i året. På sikt har jeg lyst til å prøve å bli soppkontrollør, og håper flere har lyst til å hive seg på. Matauk er i vinden :-)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Vi satser på suksess etterhvert :-) soppkontrollør Eide, høres litt fint ut ;-D

   Slett
 2. Helt enig med deg!
  Synes det er helt rimelig at de la ned soppkontrollen. Noen bør vite sin besøkelsestid her og sørge for at de får tilbake tilskuddet, og gjerne i triplet form. Jeg har også kjent på tanken om å bli soppkontrollør! Sopp er gøy :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg håper å få tatt tanken satt ut i praksis til neste år. Viktig med soppkontroll. Men som en distriktets pike blir jeg jo også li tankefull, for de som bor i distriktene har ikke fått nytt godt av soppkontrollen. Men jeg vil gjøre mitt, også får vi håpe at staten ser fprnuftigheten i å gi tilskudd til dette formålet i fremtiden. Magasinet sopp og nyttevkster hadde en fantastisk artikkel om soppkontrollens historie, og i tillegg må jeg skryte av deres herlige magasin, skribenter som skriver med glød og kunnskap om svært interessante ting som kan defineres som litt nerdete :-)

   Slett