søndag 28. april 2013

Besøkt den fine gardsbutikken Duggurd

Vi har nettopp besøkt gardsbutikken Duggurd ! Det var første post på programmet for oslo-vitjinga, noe som førte til at vi beregnet tiiiidlig avreise fra Eidens Hage. Turen over fjellet gikk som det ofte gjør , Nesten tom for bensin , klokka sa tikk-takk og nærmet seg faretruende stengetid på Duggurd. I ukjente trakter og med en ganske overfylt blære, var vi nødt til å stoppe på en bensinstasjon for to viktige ærend . Men klokken var med oss dere og vi var rimelig fornøyde da vi så mursteinsbygningen som jeg hadde sett på bilder fra Duggurds hjemmeside. En liten krusedullkjøring rundt Øverland gards omgivelser ( ikke alltid like lett å finne rett innfartsåre) så var vi på plass. Vi trippet forsiktig opp trappa og inn døra og gikk rett på godt mel og drikkeflasker. Jeg må jo bare beklage at jeg er litt sjenert i slike situasjoner , men det kom for en dag at her var vi ifra Eidens Hage, kjørt grytidlig for å rekke Duggurd :-)
God atmosfære, flotte produkter. Det som gjør det avslappende og kjekt å handle der er at jeg stoler 110% på produktene som står i hyllene. Dette er damer som ikke distribuerer tullemat !
Fenalår fra Persbråten, smør og Rømme fra Vivre Gård, Eplemost fra Hallerud eplehage ,egg , honning og en god del annet godt fikk være med oss hjem. Det ble et lite etegilde da vi kom inn døra!
Jeg kommer mer enn gjerne innom neste gang jeg drar forbi, og det bør alle som oppholder seg i Oslo-regionen i helgene også gjøre. Se mer info på www.duggurd.no8 kommentarer:

 1. Snakk om å vbære ivrig!!!! Fantastisk å høre hva dere setter istand for å rekke åpningstiden på Duggurd!! Flott butikk - helt enig, skulle gjerne vært der hver helg jeg. Men tenker at det er litt langt med 1/2 time å kjøre hver vei, hehe. Det er jo bare blåbær i forhold til deg da:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja man må jo innom slike herlige gårdsbutikker, er ikke så nøye med når man må stå opp da :-) halv time er jo kjempelenge.... Eller kanskje ikke ;-)

   Slett
 2. Det er en ordentlig snopebutikk. Fenalårene fra Pers er fantastiske!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Virkelig snopebutikk! Det fenalåret måtte bare med meg hjem altså :-)

   Slett
 3. Juhu! Dette er den beste butikken jeg har vært i! Var der senest i går, og hadde lyst til å kjøpe alt de hadde i hyllene. Fantastisk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ja ja, så enig. Ble litt grepet av handletrang der inne, så utrolig nydelig en butikk!

   Slett
 4. Det var SÅ kjekt at dere tok turen innom! Vi ble helt satt ut av at dere hadde kjørt hele veien for å besøke oss (blant annet da), og gøy å hilse på dere i levende live. Ha et fortsatt deilig opphold i Oslo, og håper å se dere igjen ved en senere anledning! :) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var en kjempefin liten stund vi fikk hos dere, vi kommer mer enn gjerne igjen! Kjekt å se dere live. :-)

   Slett