fredag 8. november 2013

Øko hodekål hos coop

Er i nordsjøen og det betyr lite blogging.  Fint lite hageareal og maten blir servert, så det er nesten ingenting å fortelle om ifra hverdagen ihvertfall. Om ikke folk vil høre om forebygging av fallende gjenstander, oljeproduksjon og gule kjeledresser. Trimrommet blir ihvertfall godt brukt, og er en knakende fin start på dagen. 04:30 er et fint tidspunkt å stå opp for å få skrotten igang. Men det skjer ikke hjemme.....
 
Uansett, vil bare poste en liten glede fra grønnsaksdisken på Coop Ekstra. Økologisk norsk hodekål er det ypperste jeg putter i den langtidskokte får-i-kålen. Sauerkraut i store mengder ble det også.
Det er norsk, det er økologisk, og det gleder meg stort at Coop kan tilby et slikt produkt.
 
 


3 kommentarer:

 1. Her hadde jeg også slått til! Jeg har ennå ikke laget årets surkål-lager, håper jeg finner noen slike norske økokålhoder selv, snart. De forrige jeg kjøpte ble til fårikal! Om jeg ser norske, økologiske varer i butikken bruker jeg å smette dem i kurven for å støtte salget, så finner jeg en måte å bruke dem på når jeg kommer hjem ;-) Heldigvis er grønnsakstilgangen ellers sikret året rundt med Kooperativet (kooperativet.no). Du får ha lykke til i den øko-ørkenen du befinner deg i nå, er det noe du gleder deg spesielt mye til når du kommer hjem?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vi må kjøpe norske Øko-grønnsaker og frukt. Jeg har jo et naivt håp om at vi da gir signaler som forbruker til bøndene at dette vil vi ha. Også legger flere over til øko :)
   Øko-ørken? Har jeg ikke sett , fortell :) Kooperativet skal jeg titte på!

   Slett
  2. Ja, med servert mat og ingen hage på Nordsjøen, er vel økomat/gode råvarer like sjelden som tulipaner i en ørken, eller hva? ;-)

   Slett