lørdag 19. januar 2013

Bamix stavmikser på knalltilbud !

 


Hør hør, Bamix stavmikser i farge hvitt, er på knalltilbud hos sousvidenorge.no .Fra opprinnelig pris 1899,- er den nedsatt til 999,- !   Gjett om det var ei frøken som var glad da bestillingen var sendt. SousVideNorge er også å finne i Mathallen i Oslo.

Bamix er verdens eldste stavmikserprodusent, og bør vite hva de snakker om. Bamix er anbefalt av matentusiaster i fjern og nær, og jeg har med lengsel drømt om denne.Drømmer kan bli virkelighet, og det ble det med stavmikserdrømmen min . men OBS: tilbudet er bare til imorgen søndag 20 januar. 

Bamix DeLux
Dette sier selger  om stavmikseren: Modell De Luxe leveres med kraftigere motor og mer tilleggsutstyr. Den har selvfølgelig som øvrige modeller perfekt balanse, i tillegg til ennå mer kraft, der det behøves og minimal støy. Bamix De Luxe leveres med bordstativ, med oppbevaring for kniver, multiblad, visp, beater og hakkeboks. Med 160W kraftig AC motor er det kraft nok til å utføre de aller fleste oppgaver som forventes av Bamix De Luxe modellen.
 
Vi har en gammel stavmikser i husholdningen, en slik som suger seg fast i bunnen av ting og ikke av de sprekeste. Men den har gjort mye godt på vårt kjøkken, så den skal få leve videre i våre andre prosjekter. Hvis ikke, går den til gjenbruksavdelingen på renovasjonsanlegget. Ting som fungere MÅ man ikke kaste, det er alltids en sjel som har bruk for det man faser ut.PS: Er det nå jeg må skrive at jeg på ingen måte er sponset av SousvideNorge.no? Men bare glødende glad for deres utvalg av kjøkkenherligheter. Kjøpte Sous Vidè'en vår der, en fantastisk sak som gjør steik og andre store kjøttkladdmåltider til en smøremyk ntyelse.


 

10 kommentarer:

 1. Fikk lyst på ny stavmikser gitt...
  Men ikke på tilbud nå kl 20.50 :(

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh så typisk. Kanskje de ble utsolgt? Ihvertfall er jeg en slik person som blir muggen når ikke tilbud blir kjørt ut døgnet det er satt til å være. Bedre lykke neste gang :)

   Slett
 2. Svar
  1. I really hope so, quite exited about the arrival of the machine. :D

   Slett
 3. Høh? Trodde det var normalt at alle stavmiksere sugde seg fast på bunnen av ting... Lærer stadig noe nytt!:-) Fikk faktisk en slik dingseboms i julegave med tilleggsting, ikke i dette merket, men alikevel strålende fornøyd (forruten at den suger da...!) med at den ikke var i plast som min gamle stavmisker var og sterk som en okse er den. Genial til kutting av grønnsaker, tar bare noen sekunder.

  #Sikle# Mye på den siden som jeg GJERNE skulle ha hatt!

  -G

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja si det, jeg leste en test av stavmixere der et av kriteriene for score var at den ikke skulle suge seg fast. Må testes :)
   Jeg gleder meg til grønnsakskutting, for det er kjedelig manuelt.

   Den nettbutikken der er livsfarlig, ååå så mye moro. Har lyst til å prøve litt molekylær gastronomi, det ser så gøy ut!

   Slett
 4. Det er utrolig hvor mye gøy en kan ha med mat, det sier jeg bare. Ja, det molekylsettet ser skikkelig kult ut! Tenk om kunne ha fått drevet noe sånt i heimkunnskapstimene på skola da vi var unge hehe. Du får rope ut om du tester det ut noen gang:-) Selv sikler jeg på en iskremsmaskin, kjøpte denne boka for en stund siden:
  http://www.amazon.com/The-Perfect-Scoop-Granitas-Accompaniments/dp/158008219X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1358953681&sr=8-1&keywords=the+perfect+scoop
  Vi snakker om fristing på høyt nivå, jeg må jo så absolutt få skaffet meg en iskremsmaskin... Får se om jeg kanskje finner noe brukt. Har nettopp gått til bestilling av en dehydrator så noen stor utskeielser har ikke jeg akkurat råd til i den nærmeste fremtid;-)

  -G

  SvarSlett
 5. Her står det at Bamix-stavmikseren bare har 140 watt? Er ikke dette ganske lite? Den ser jo veldig kul ut da!

  http://www.kjokkenutstyr.net/bamix-stavmikser/

  SvarSlett
  Svar
  1. Når stavmixeren ikke klarer mer wattmessig så får jeg bruke Blendtec'en, den skulle ha noe slikt som en hk. Men jeg vil tro bamixen skal klare det meste jeg vil ha den til å gjøre. :-)

   Slett
 6. Og der var den på tilbud hos Mpx.no til nkr 690, de lux modellen 😊

  SvarSlett