søndag 24. mars 2013

Duppeditt til tennene; waterpik

Ja nå har jeg fått en Waterpik i huset. Tungt anbefalt i boka " how to cure tooth decay" , og da er jeg lett å snurre rundt lillefingeren .
Waterpik er en oppladbar vannspyler til rengjøring av tennene. Tanntrådens tid her i huset er over, denne saken rengjør både mer skånsomt og mer effektivt enn tanntråd. Slutt på blødende stakkars gummer etter tanntrådbruk, uansett hvor forsiktig jeg er så blir det litt blod og tilløp til smerte når jeg drar over kjeften med tråden. Men nå er det skånsom vannspyling med behagelige skyllevann av personlige ønsker. Foreløpig bare brukt vann, men her er det muligheter for det meste. Har hørt at timianuttrekk skal være fint for tannhelsen. Det tar en runde for å bli kjent med dingsen, det kiler og husk ; slå av spyleren før du tar den ut av munnen. Spylte meg selv i nesen . Og lunkent vann kan være en fordel.

Kjøpte min på ebay.co.uk , for å få rett strømforsyning . På clasohlson har de varianten som er ment for å stå på fast plass, men jeg ville ha den transportable.


6 kommentarer:

 1. Hørtes deilig ut å slippe tanntråden... Jeg har gjort lit oil pulling for å slippe det, virker som om oljen får med seg det som evt. skulle sitte mellom tennene, men er ikke heeelt sikker på det.

  SvarSlett
 2. Ja det er skjønt å slippe, tror tanntråd kan gjøre litt vondt verre for sarte munner. Tar en oil-pulling i ny og ned, men den tar kanskje ikke med seg matrester som har kilt seg fast her og der. Hvilken olje bruker du til oljebadet i munnen ?

  SvarSlett
 3. Hei! Er du fornøyd med dingsen? Jeg ser på å kjøpe den stasjonære, jeg ble også lillefinger-snurret da jeg leste om den i Nagels bok. Jeg ser for meg at jeg vil like å ha 10 trinn bedre enn 2 trinn, men hva synes du om 2 trinn så langt?

  Oda

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er veldig fornøyd! Det jeg lurer på med 10-trinns er om man kan få svakere stråle, for den 2-trinns på sterkeste stråle er rimelig kraftig. Jeg bruker bare stråle 1 jeg, kraftig nok for meg. :-) Håper du blir fornøyd!

   Slett